takaapäin seksi vaimo saa vierasta

tyttöjen kanssa niin kuin oli sanonut. Eero makasi selällän ja Tuula ratsasti hänen juhlallisella seipällän. Painoin Tuulan ylävartalon kiinni Eeron vartaloon. Tajusin tämän olevan sellainen tilanne jolloin voisin yrittä peppuseksiä vaimoni kanssa. Olisin halunnut koskettaa Tuulaa, mutta maltoin mieleni. Osaa pukeutua erittäin tyylikkän asiallisesti, tai tilanteesta riippuen kuumasti sekä "ei niin asiallisesti".

Vaimoni: Takaapäin seksi vaimo saa vierasta

En nähnyt mitä käsi kosketteli, mutta osasin kuvitella sormien liikkeet vaimoni eroottisilla paikoilla. Kenties ajatus jopa kiihotti häntä. Vaimo keinutti vartaloaan todella seksikkästi, ja alla korokkeen olevat näkivät erittäin selvästi mekon alle, mistä vaimo innostui sanoinkuvaamattomasti. Vaimoni kiitti miestä ja minulle tulikin kiire pois tarkkailupaikastani, jotta mies ei näkisi minua. Meitä oli kaksi nussimassa vaimoani. Mies nousi pois jalkojen välistä ja katsoi nyt kysyvästi meitä molempia hetken ennen kuin tajusin mistä oli kyse. Tuulan hame nousi ylös paljastaen luonnonvalkoiset alushousut ja palan valkoista reittä mustien sukkien ja alushousujen välissä. Paula supatti jotain miehen korvaan ja he lds dating sites australia rauma poistuivat tanssilattialta.

Videos

Rynkyttä kotimaista pokee amatörikamaa amatöri marianne kallio amatörip.

Takaapäin seksi vaimo saa vierasta - Vaimolle

Pituutemme oli liki sama ja lämmin poski poskeani vasten sain värähdyksen rinnassani ja myös rinnan alla. Mitäs sanot, Elina jatkaa. Sitten Kaisa kysyi yhtäkkiä että missä vaimoni. Elinakin ottaa ja sytyttä tupakkaa samalla. Vaimo pyysi armoa ja sanoi haluavansa oikeaa munaa sisänsä. Pienellä korokkeella tanssi kaksi miestä jo valmiiksi, mutta nämä tekivät mieluusti kuumalle vaimolleni tilaa. Makuuhuoneen oven kohdalla he pysähtyvät ja vieras kaappaa Elinan syleilyynsä. Nii-in, vaimoni vastasi vihdoin pitkän hiljaisuuden jälkeen. Seksi on hyvä liikuntaa ja raukeina lepäsimme sylitysten ihanan rakastelun jälkeen. Vieras kommentoi jotain sauvan mustasta seksiseuraa kotka ei seksiä väristä, mutta se menee Elinalta ohi. Vieläkän Paula ei ollut koskettanut minua muuten kuin painamalla arasti sormellaan housujen pältä täyteen mittaansa kasvaneen penikseni kohtaa. Vedin veltostuneen kullini pois pepusta ja keikahdin selälleni. Kohta Paula nosti selkänsä irti patjasta ja tällä kertaa korahduksen sijaan tuli pitkä kiljahduksen omainen huudahdus, joka varmuudella kuului viereisiin huoneisiin. Hän Laskeutui alas korokkeelta ja meni tanssimaan keskelle miesjoukkoa, mutta kuitenkin lähelle minua ja koroketta. Sovimme kahden viikon kuluttua torstai-perjantai yön ja perjantaipäivän olevan se sopivin ajankohta Eeron kannalta. Suudelman tauottua kumpikin haroi toisiaan niskasta, kaulasta ja lanteilta. Oli jännän tuntuista kun hieromasauva tuntui surisevan toisessa suolessa. Seuraavana päivänä sain vastauksen ja sovimme käytännön asioista. Nyt rouva oli ilkosillaan vierelläni ja saatoin ihailla hänen pyhintän, jonka ympärillä oli tuuhea karvoitus lähes napaan asti. Tuulan oljenväriset niskaan ulottuvat hiukset olivat vapaana. Olin kiihottuneessa tilassa itsekin ja pätin riisua housuni pois, ja olin alastomana sivusta katselijana. Kuulostaa hyvältä mutta kyllä mä haluan itse valita miehen kenen kanssa nain. Elina voihkii änekkästi ja se vain lisä vieraan intoa. Intohimoisen lutkutuksen jälkeen käskin paulan pyllistä ja aloin jyskyttä rakastani takaapäin. Pyysin Paulaa kontalleen, jotta voisin rakastella häntä takaapäin. Paula-rouva empi hetken ja antoi tulisen kielisuudelman, jonka jälkeen sanoi hänen arvomaailmassaan uskottomuuden jo tapahtuneen.

päälle Takaapäin seksi vaimo saa vierasta

Mitä luulet?

Huomautus: Your e-mail osoitetta ei julkaista